novinky 

Nový ročník najdrsnejšej reality šou Survivor Česko & Slovensko odštartuje na Voyo už 27. februára

Dilemy a zložité úlohy budú na nových súťažiacich číhať hneď od začiatku. Situácia na ostrove sa totiž môže meniť doslova z minúty na minútu.


Streamovacia služba Voyo prinesie už od utorka 27. februára 2024 tretiu sériu najdrsnejšej reality šou Survivor Česko & Slovensko. V oboch kmeňoch sa predstavia výrazné osobnosti s neobyčajnými príbehmi, prekvapiví a doteraz najväčší hráči Survivora na Slovensku a v Česku. Každý z nich vyniká v niečom inom a volí inú stratégiu. Čo ich však spája, je ich bojová sila. Všetci sú to hráči, ktorí sa neboja ísť tvrdo za svojím cieľom. Od prvého momentu ich čaká veľká hra, pretože podmienky Survivora sa nebudú pýtať na ich spoločenské postavenie alebo minulosť, ale preveria ich charakter. Nová séria Survivora prinesie množstvo emócií, zvratov, dilem, prehier, ale aj radosť z víťazstva a slzy dojatia.

„Reality šou sa na Voyo dlhodobo tešia mimoriadne vysokej obľube a Survivor v tomto smere nie je výnimkou. Nový ročník tejto fyzicky aj psychicky extrémne náročnej šou divákom a diváčkam sprostredkuje ďalšie nezabudnuteľné dobrodružstvo z exotického prostredia Dominikánskej republiky. Aj tento rok uvedieme Survivora exkluzívne iba na Voyo, ktoré už na Slovensku a v Česku pokorilo hranicu 650 000 predplatiteľov, a verím že aj vďaka tejto šou mnohí ďalší pribudnú,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Do novej série Survivora sa prihlásilo takmer 10-tisíc záujemcov, z ktorých bolo viac ako osemsto vybraných na kastingové kolá. Museli prejsť štvormesačným výberovým procesom, ktorý preveril ich fyzickú aj psychickú odolnosť, adaptabilitu, šikovnosť, ale aj kreativitu poradiť si v nečakaných situáciách. V súboji o prežitie sa tento rok stretnú tí najvýraznejší a najodhodlanejší zažiť jedinečné a neopakovateľné dobrodružstvo.

Noví súťažiaci sa v tejto sezóne nemôžu spoliehať na to, čo poznajú z predchádzajúceho ročníka. Nová séria totiž prinesie veľa prekvapení. Už prvý súboj ukáže, ako sú pripravení prežiť v tých najdrsnejších podmienkach. Podmienky na ostrove, ktoré na súťažiacich čakajú, budú pripomínať prežitie na opustenom ostrove so všetkým, čo k tomu patrí. Budú musieť vydržať bez výdobytkov 21. storočia, svojich blízkych, jedla alebo toalety, mydla a dokonca aj bez zubnej kefky. A bude ich skúšať aj samotná príroda. Budú musieť bojovať s meniacim sa počasím, spaľujúcou horúčavou, extrémnou vlhkosťou a otravným hmyzom.

Okrem ťažkých podmienok súťažiacich čaká aj taktický boj, v ktorom budú musieť mať uši aj oči neustále na stopkách a budú sa snažiť preľstiť a zdolať svojich súperov. Tých najodolnejších čaká viac ako 70 dní prežitia na pustom ostrove. A cesta za víťazstvom nebude jednoduchá. Vyhrať môže iba jeden z nich. Ten získa rozprávkovú finančnú výhru 100 000 eur a titul Survivor Česko & Slovensko 2024.

Touto jedinečnou skúsenosťou prevedie súťažiacich opäť obľúbený Ondřej Novotný a bude im oporou aj autoritou pri výzvach aj na kmeňových radách. „Na nový ročník sa veľmi teším, pretože mám dojem, že s každou ďalšou sezónou sa posúva aj kvalita hráčov. Takže pokiaľ sa v minulej sezóne pomer skutočne kvalitných hráčov blížil polovici, tak verím, že v tej nadchádzajúcej už ich bude nadpolovičná väčšina, ktorá bude hrať skutočne naplno, a z toho mám vždy radosť. A tiež sa teším hneď na niekoľko ľudí, o ktorých som počul, že by mali byť v tíme známych osobností, a pokiaľ sa tak skutočne stane, tak si myslím, že to bude naozaj bomba,“ uzatvára moderátor a obrovský fanúšik reality šou Survivor Česko & Slovensko.

Komentujte cez Facebook

Related posts